به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز گذشته پنجشنبه 22 آبان عوامل برنامه «صبح دیگر» به نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها آمدند و گرچه فرصت نشد در غرفه مهر در خدمتشان باشیم اما در فضای نمایشگاه گپی با آنها زدیم. نکته جالب توجه این بود که تهیه کننده و مجری این برنامه با فرزندانشان به نمایشگاه آمده بودند.
سید رامین موسوی ملکی تهیهکننده برنامه «صبحی دیگر» درباره این حضور توضیح داد: امروز تصمیم گرفتیم با علی نیکزاد مجری و محسن سلمان پور مدیر تولید برنامه «صبحی دیگر» به نمایشگاه مطبوعات بیایم تا ضمن بازدید از نمایشگاه مطبوعات با دیدگاه برخی از خوانندگان مطبوعات نیز آشنا شویم چون عقیده دارم کار فرهنگی زمان بر است و باید از کودکی، بچهها را با مباحث فرهنگی آشنا کرد من و علی نیکزاد به اتفاق فرزندانمان به نمایشگاه آمدیم.
کودکم را عملی به کتابخوانی تشویق میکنم
وی افزود: وقتی پسر 4 ساله من سیدمحمد یوسف از حالا با چنین مکانهایی آشنا میشود در ذهن او تصاویری نقش میبندد که در آینده او تاثیرگذار است. در بازدید من از برخی غرفهها او نیز نشریات را بر اساس حس کنجاوی و بچگانه خود ورق زد. همین ورق زدن یعنی او با یک عنصر فرهنگی ارتباط برقرار کرد و گام اول در راه تعالی فکری و فرهنگی او برداشته شد.
این تهیه کننده ادامه داد: در بخشی از نمایشگاه غرفه نقاشی کودک بود و فرزندم توانست با بچه های هم سن خودش نقاشی بکشد. من هیچ وقت به بچه ام نمیگویم کتاب بخوان بلکه به روش غیر مستقیم و عملی او را تشویق به مطالعه میکنم. حتی گاهی او را با خودم به مسجد میبرم زیرا مسجد هم یکی از نهاد های فرهنگی و اجتماعی است.
موسوی ملکی یادآور شد: با چند نفر از اصحاب رسانه های مکتوب و سایت های خبری صحبت کردم زیرا از هفته آینده موضوع برنامه «صبحی دیگر» به مطالعه و چگونگی افزایش سرانه مطالعه در جامعه اختصاص دارد. امیدوارم سال آینده تعداد بچههایی که به نمایشگاه مطبوعات میآیند بیشتر شود. زیرا کودکان و نوجوانان سرمایه های فرهنگی ایران اسلامی هستند.
بخش مطبوعات کودک و نوجوان چشمگیر نبود
علی نیکزاد مجری «صبحی دیگر» نیز که به همراه پسر 7 ساله اش مانی به نمایشگاه مطبوعات آمده گفت: به نظر من برگزاری نمایشگاه مطبوعات کاری سودمند و مفید است زیرا باعث میشود مخاطبان بیشتر با رسانه های مکتوب و سایت های خبری آشنا شوند و چنین نمایشگاههایی مردم و رسانه ها را به هم نزدیک و نزدیک تر میکند.
وی افزود: من با فرزندم تاکیدی و تلقینی برخورد نمیکنم تا جایی که بتوانم مانی را با حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی آشنا میکنم همین موضوع به شناخت استعداد او کمک میکند. واکنش نسل آینده را از همین الان میتوان در محیط های فرهنگی دید و برای آن برنامه ریزی کرد.
مجری برنامه «صبحی دیگر» در خاتمه گفت: متاسفانه بخش مطبوعات کودک و نوجوان خیلی چشمگیر نبود و این اشکال بزرگی است که به مطبوعات حوزه کودک و نوجوان خیلی اهمیت داده نمیشود برای این گروه سنی نشریه ای روزانه و مستقل از دیگر حوزه ها نداریم حوزه کودک و نوجوان خیلی جا برای کار دارد.
محسن سلمان پور مدیر تولید این برنامه نیز گفت: در نمایشگاه مطبوعات به دنبال این هستم که مردم به چه موضوعاتی علاقه دارند و از آنها میپرسم که برای خرید نشریات به چه ملاک هایی توجه میکنند. اگر به نشریه خانوادگی علاقه دارند چه موضوعات در بحث خانوادگی برای آنها مهم تر است. زیرا برنامه «صبحی دیگر» شبکه آموزش سیما یک مجله صبحگاهی و خانوادگی است به همین دلیل باید از هر فرصتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده کنیم تا برنامه ای متفاوت و ایده آل ارائه بدهیم.